Scoren in
Google? Onze specialiteit.

Op de eerste positie in Google verschijnen? Het kan, met Google Ads

Geloof het of niet, dagelijks zijn honderden mensen actief op zoek naar wat jouw bedrijf te bieden heeft. Het enige probleem is dat je niet bovenaan de zoekresultaten staat, waardoor er ook niet wordt doorgeklikt naar je website. We moeten eerlijk zijn: de tweede pagina op Google is voor velen van ons onbekend terrein.

Door te adverteren op Google (SEA) kom je bovenaan op de eerste pagina te staan, met als gevolg meer verkeer en meer omzet.

STAP 1

De voordelen van adverteren op Google

Adverteren op Google heeft heel wat voordelen. Concreet richten we onze advertenties op jouw doelgroep die actief op zoek gaat naar jouw producten of diensten. Een niet te missen kans toch?

 • Je bedrijf bovenaan in Google
 • Relevante bezoekers die actief op zoek zijn naar jouw aanbod
 • Hoge return on investment
 • Weet exact wat elke euro oplevert

STAP 2

Zoekadvertenties op Google

Laat de concurrentie letterlijk achter je. Gevonden worden op basis van relevante zoekwoorden, dat is wat iedereen wil. En dat is exact waar je voor betaalt met Google Ads. Jij focust je op het runnen van je business, wij zorgen voor de rest. Goede deal, toch? Dankzij een zoekwoordenonderzoek komen we erachter hoe je doelgroep denkt. Daarna leiden we ze met één simpele klik naar je website

 • Gedetailleerd zoekwoordenonderzoek
 • Ranking bovenaan in Google
 • Kwalitatief verkeer naar je website

STAP 3

Display advertenties op Google

Trek de aandacht met banners op strategische plaatsen
Je hebt ze ongetwijfeld al gezien, de online banners die je onder meer tegenkomt op nieuwssites in België. Ze staan meestal boven- of onderaan je scherm en maken reclame voor een merk of bedrijf. Dit zijn Google Display advertenties. Je kan er enerzijds een nieuwe doelgroep mee targeten, anderzijds kan je ze ook inzetten om eerdere bezoekers van je website aan te zetten tot actie

 • Boost je merkbekendheid
 • Perfect om je doelgroep (opnieuw) te triggeren
 • Visueel aantrekkelijk

STAP 4

Shopping advertenties

Verhoog de zichtbaarheid van jouw producten
Google Shopping advertenties zetten jouw producten in de kijker wanneer iemand aan het zoeken is op Google. Als je een webshop hebt, is dit dus een must! Uit ervaring weten we dat dit veruit de meest rendabele manier van online adverteren op Google is. Geef je e-commerce een nieuwe dimensie met Shopping Ads en merk meteen resultaat.

 • Stijging in online verkoop
 • Zichtbaarheid in Google zoekresultaten
 • Relatief lage kost per resultaat

STAP 5

Youtube Advertising

Trek de aandacht met banners op strategische plaatsen. Je hebt ze ongetwijfeld al gezien, de online banners die je onder meer tegenkomt op nieuwssites in België. Ze staan meestal boven- of onderaan je scherm en maken reclame voor een merk of bedrijf. Dit zijn Google Display advertenties. Je kan er enerzijds een nieuwe doelgroep mee targeten, anderzijds kan je ze ook inzetten om eerdere bezoekers van je website aan te zetten tot actie

 • Boost je merkbekendheid
 • Perfect om je doelgroep (opnieuw) te triggeren
 • Visueel aantrekkelijk

Marked has been awesome to work with. As a B2B start up, we were looking for help to start our advertising efforts and Marked has been a great help in not only implementing, but also in reporting and collaborating with us. They are very thorough and professional, and made every effort to really understand our business and adapt with our requests. Definitely recommend!

Amelia Labovitch
Business Development Manager @ Froomle

Keep exploring

Google advertising
Digitale Strategie
CRO
Social Advertising

De lancering van de Dripl Refillution

Digitale Strategie
Google advertising
CRO
Social Advertising

Hoe we van Froomle de AI-leider in online personalisatie maakten

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

Vertrouwd door kickass bedrijven

xan mannekens growth strategist en founder bij marked online marketingbureau
Hi, I'm Xan
Founder & Growth Strategist

Let’s grab a coffee

Klaar om samen jouw groeidoelstellingen te bereiken? 
Let's talk about it!

Boek jouw gratis strategisch gesprek